Post by kauphilmevidis on Mar 6, 2022 8:04:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pool Live Pro 🎱 8-Ball 9-Ball ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pool Live Pro 🎱 8-Ball 9-Ball IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира повече злато ▞▞▞
▞▞▞ Pool Live Pro 🎱 8-Ball 9-Ball 2022 version ▞▞▞
Не ми позволява да вляза дори да играя играта. Деинсталиран
Няма да ви позволи да играете, освен ако не влезете
Много лош контрол. Трябва да поставите пръста си върху топката, която трябва да ударите. След това можете да видите само пръста си. 2 звезди само заради плавността на играта.
Гадно...не мога да контролирам репликата!
Това беше почти страхотен мач. Графиката е прилична. Движението е плавно и реалистично. Физиката изглежда на място. Играта се опитва да стимулира препятствията по пътя, като релсата на масата. Което е готино и не е ужасно, но не взема предвид ъгъла. Единствената причина за ниския рейтинг са контролите. Изключително чувствителен до степен, че е труден за използване. Опитът за пренасочване ще върне целта ви, където и да поставите пръста си. Толкова много пречеше на играта. Иначе страхотна игра.
Pool Live Pro 🎱 8-Ball 9-Ball Sporto ody
Това е предизвикателство, което е сигурно и харесвам различните стилове пръчки за басейн
Работи добре на телефона. Дори няма да се появи на таблет.
Замръзва много. Изборът на джобна функция не работи правилно. Загубих 43 мача заради това. Има много по-добри игри от тази.
5e Bestiary Zábava dhbj
Няколко грешки се нуждаят от коригиране, но като цяло са добри
моля, добавете бикини момичета
Добре е страхотно да тренирате, но в игра прицелната част трябва да бъде изключена и призрачната топка трябва да е само щеката трябва да има часовник за удар, за да можете да видите колко време имате, но нищо не се доближава до тази игра, която обичам мисля, че тези малки промени биха били страхотни
Винаги се опитвам да се свържа отново, аз съм с 4g LTE
Това се базира само на играта, работеща на Android 6.0 marshmallow. Веднага след като натиснах влизането, играта казва "съжалявам, че професионалното пул на живо спря", освен че е страхотна игра
Наслаждавам се на скоростта на масите за победа
Pool Live Pro 🎱 bilyar gratis Olahraga ary
Контролите са малко по-бързи, но много добри, реалистични и покриват широк спектър от игри на билярд. Турнирът е бърз
Опитвам се да добавя приятел и не мога да го намеря
Страхотно приложение, много забавно.. Колкото по-високо, толкова по-труден е противникът..Благодаря за приложението
Опитвам се да се свържа .......Опитвам се да се свържа .....Опитвам се да се свържа ....... Wi-Fi е добре почивка, всичко работи добре, но играта винаги, когато сте печелете или играете изведнъж, опитвайки се да се свържете.....БОКЛЪК.......... Бих го дал. Минус 5 ....но ако това нещо се оправи .....тогава страхотна игра ....но дотогава ........загуба на време или да кажа ...... .ОПИТВАМ СЕ ПОВТОРНО СВЪРЗВАНЕ......
Това е забавна игра, която е доста лесна да разберете как работи всичко, помага и при скуката, хаха
СМАЧНО. Играйте "the hustle Detroit streets" и ще разберете защо.
Играта има несъответствия, но е забавна и точна..!!!
Страхотно, но всички дисплеи са бели. Не виждам нищо. Махнах и инсталирах отново, все още там
Той е inbeaded в моята система и аз го обичам.
Актуализацията ти е толкова глупава,,!,, винаги играя на бързо, но я забавихте с показването на търна и други инструкции! И ако случайно натисна дома, не мога да се върна към играта си.. Толкова глупаво.!!!!!!!!
ужасен. Не можах да премина през една игра, преди да поисках да я деинсталирам
Значи НЕ халюцинирам! Виждал съм ВСИЧКО това да се случва и почти винаги при едни и същи обстоятелства. Тези „дебафове“ се случват, когато имах 1 или 2 останали топки, а на противниците ми оставаха още 5 топки. Щяха да имат още един удар, дори и явно да са пропуснали първоначалния си изстрел. Или моята лента за изстрел ще се заключи върху черното, което ми пречи да стрелям изобщо. Сега съм ниво 8 и го разкъсвам от ниво 1. Това е МНОГО смущаващо. Какво ще кажете на това, разработчици?
Когато трябва да се обадите на джоб, пръчката замръзва. Изключително дразнещо.
Страхотна игра страхотно забавление
НЕ ИНСТАЛИРАЙТЕ ТАЗИ ИГРА!!! Изглежда като игра на билярд, но не играе като игра. Физиката е изключена във всеки аспект. Как може топката-бияч да е на 6 или повече ширини на топката от релсата или друга топка и все още да не може да използва обратно завъртане?!?! Дори когато мога да използвам backspin, topspin или английски, те не работят. Топката-бияч няма да се търкаля напред с топспин след удар. Топката-бияч няма да се търкаля назад, когато се приложи обратно завъртане, без значение колко силно я удряте.И използването на английски на топката-бияч, когато удряте RAIL FIRST, има нулев ефект. Всеки удар реагира така, сякаш топката-бияч е ударена в мъртвата точка. Друг проблем е количеството на пота във всеки мач. 2 играчи, които влагат 1000 чипа, едно парче се равнява на 2000 чипа. Всяко дете може да види това. Защо тогава потът в тази игра е само 1900 чипа? Къде са другите 100 чипа? Каква е сделката там? Научете се да броите.
Щеката, с която те започват, е програмирана да пропусне. Ако искате да започнете да печелите, в голяма степен трябва да купите един от техните. Това, което печелите в сравнение с това, което струват, ще ИМ гарантира реален паричен поток, ако сте отчаяни за тяхното одобрение. Аз съм истински играч на билярд и онлайн играч от почти 10 години. Исках да изтрия тази игра почти веднага, но изчаках, докато мога да дам тази рецензия.
твърде много реклами. дори не мога да стигна до мач. каква талия.... Среща ви срещу високопоставени играчи и те винаги се разбиват и бягат на масата и вие губите, без да изиграете нито един удар. Не губете времето си
най-добрата игра, създадена за
Pool Live Pro 🎱 Billar Bola 8 Deportes pfgh
Добра игра играя много пъти и виждам, че е игра на ума
Твърде много реклами!! Как тази игра някога е получила оценка 4.4, би трябвало да е 2.2, тази игра се нуждае от много фиксиране,,,, релсите са доста меки ,,, игралната повърхност е като guicksand,, силата на cue stick е твърде трудна за хванете, за да се отдръпнете,,,,,, има нужда от работа.
Хубаво 👌
Страхотна игра на билярд, играя около година.
Отлично приложение
Много впечатляващи игри
Защо тази игра не се зарежда повече?
по-добре, отколкото очаквах първоначално... дори не търсех игра на билярд/билярд... но се радвам, че открих този рядък скъпоценен камък!...3 НАЗРАВЕ за GameDesire!
Въобще не е добре. Що се отнася до физиката на истинския басейн. Разбирам, че това е игра по телефона, но нищо не е реалистично. Без английски изобщо. Силата на вашия изстрел също не е реалистична. Искате да използвате като 3 бара мощност? Ще го взриви.
Супер е!
това е най-добрата онлайн игра на билярд, която някога съм играл & Играл съм повече от моя дял. само няколко неща биха го направили по-добре.......#1 още чатове & #2 възможност за използване на игрови монети или златни монети, за да залагате всяка игра с до определена сума, която би я направила още по-реалистична, но далеч най-добрата игра на билярд онлайн.
Имам запитване относно Cue в тази игра къде е Cue за Нова Зеландия, любезно добавете националния Cue на Нова Зеландия в черен цвят. Аз съм редовен потребител на тази игра и също така играя тази игра много, тя е добра, заедно с добра графика, това е една скромна молба любезно донесете националния Cue за Нова Зеландия в черен цвят.
Пич, часовникът ти за удари е толкова кратък...и на всичкото отгоре, когато си на мач, който изисква играчът да вземе джоб преди удар.....докосването е много далече, трябва да докосна кой джоб искам Ike 4,5,6 пъти. Хайде, човече, загубих мачове от 10k на топка и таймерът изтича. ТАЙМЕРЪТ ТВЪРДЕ КЪС!!
Pool Live Pro 🎱 Billar Bola 8 Deportes pfgh
Безполезни