Post by kauphilmevidis on Mar 6, 2022 8:07:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Escape Room: Mystery Word ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Escape Room: Mystery Word IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generátor kódů zlatý ▞▞▞
▞▞▞ Escape Room: Mystery Word 2022 version ▞▞▞
Myslím, že tato hra dala hráči použít mysl, aby problém překonal. Tato hra také dala hráči nové nápady, jak problém vyřešit, a tato hra je zábavná.
Po prvních několika místnostech jsem se nudil. Zadejte heslo, které otevírá dveře, a poté projděte dveřmi, které vás přesunou do jiné místnosti. Opláchněte a opakujte. Odinstalováno.
Escape Room: Mystery Word Giochi basati sulle parole mba
Je to zábavné a náročné, mám rád výzvy a vymýšlení slov k odemknutí dveří
je to dobré, ale grafika není dobrá, není to dobrá hra, ale můžeme touto hrou projít časem😊
Escape Room: Mystery Word Besedne igre yrd
K mnoha reklamám....Dosáhl jsem úrovně 125, než jsem to ukončil! Ale opravdu pěkná aplikace.
Escape Room: Mystery Word Word lwk
Vyskakovací okno pro rady mě vlastně naštvalo. Rád se nad otázkou zamyslím a podívám se na dostupná písmena. Nepotřebuji rady každých 30 sekund a zkazí to hru. Je to doslova důvod, proč jsem po necelých 10 minutách odinstaloval.
Tato hra je na hovno vše, co děláte, je odemykat dveře a po odemknutí nic nevidíte ani nic nezískáte. Nechápejte tuto hru, je tak nudná a ztráta času. Jediná dobrá věc je grafika jako no.
Je to pěkná hra, ale je tam spousta doplňků. Můžete prosím zrušit polovinu přidání . Díky tomu bude hra zajímavá. Co ordinat
Je to dobrý stahujte 👧👧👧👧 pěkně si to stáhněte 👧👧👧👧👣👣👣👣
Mám problém s bezplatnými mincemi a zatočeními. Jsou šedé a nereagují, když se jich dotknu. Tuto hru jste jednou hráli do úrovně 300. Začal znovu a na 178 nebo tak. Žádné mince pro vodítka.
Něco se objeví s dotazem, zda chcete nápovědu každé 2 sekundy, když se snažím přemýšlet o tom, jaká by mohla být odpověď. Velmi otravné.
Joffggggg
Hádanky jsou monotónní a v místnostech je málo interaktivních předmětů. V podstatě jde o hádankovou hru a ne o únikovou hru.
STRIKERS 1999 Spillehall zxx
Hra neustále padala po úrovni 4. Nemohl jsem hrát. Žádná z mých dalších aplikací/her to nedělá. Je to jen tento. Nebudu to mít v telefonu, dokud nebude problém vyřešen.
Otravné pole s nápovědou se stále objevuje. Rozhodli se odinstalovat, když mě donutili kliknout na reklamu. Narážky na slova byly docela směšné
Super jen aby se to nesekalo
Za prvé, jak je to úniková hra. Za druhé, vodítka nedávají smysl a nakonec příliš mnoho reklam, doslova po každé úrovni. Smazáno
Tato hra je zklamáním, po shlédnutí její ukázky na Instagramu jsem od hry očekával, že bude vypadat děsivě a vzrušující vzhledem k tomu, jak jsem viděl film, ale nestalo se tak.
Skvělá zábava a nutí vás opravdu přemýšlet hned po vybalení. Některé odpovědi jsou snadné, některé mohou být opravdu těžké, pokud neumíte používat zdravý rozum. Otevřete svou mysl a tuto zábavnou a vzdělávací hru si zamilujete. Miloval to. Na úrovni 89
V místnosti nejsou vůbec žádné narážky. Jediný způsob, jak získat rady utrácením coinů. Jak nejhorší to je? Dokážete dokonce uhodnout nějaké slovo tím, že se podíváte na místnost? V žádném případě
je to velmi dobré, ne kvůli grafice.můžete dále upravovat a aktualizovat hru, stejně jako grafiku, ale miluji hru a její úžasné, tyto hádanky jsou úžasné.
příliš snadné překonám 100 lvl za pouhé 2 dny.....vytvořte ještě jednu aplikaci, která je těžší než ona.....
Dobrá hra, ale některé odpovědi jsou pro neameričany téměř nemožné. Příliš mnoho reklam
Escape Room: Mystery Word Word lwk
Naprosto falešná reklama...Reklama na tuto hru na youtube je VELMI odlišná od skutečné hry...Hraní řeší pouze 1 hádanku, abyste postupovali místnostmi. Vodítka jsou někdy tak povrchní a hádanky samotné nejsou vtipné a nedávají smysl. Pokoje také vypadají obecně a nezajímavě.Udivující, že tato hra je hra číslo 1 zdarma.
Žádné hádanky, jen hádanky, které jsou již napsané. Nic originálního, kromě grafiky... která je zjednodušená.
Vaše inzeráty jsou lži. stáhli hru. Skutečná hratelnost nebyla podobná těm, které se zobrazují ve vašich reklamách. Prostě nekonečné hádanky, které časem začnou nudit. Velmi zavádějící a velmi zklamáním. Odinstalováno.
Tato hra je velmi nudná. Není to totéž jako reklama, reklama se zdála zábavná s tím, jak stickman utíkal před někým, kde jako, tohle se opravdu opakuje. Právě teď odinstalovávám.
Tuto hru jsem začal hrát, protože mám rád únikové místnosti. Vodítka a rady byly tak hrozné, že mě to vlastně přimělo udělat recenzi. Do hádanek bylo vloženo málo nebo vůbec žádná myšlenka a stejné množství úsilí bylo vynaloženo na rady. To, že má tato hra 4,5 hvězdičky, je směšné.Všechny dobré recenze jsou tak krátké, že je to skoro, jako by je udělal bot nebo že by dobré recenze udělala spousta lidí....
Reklamy po každé úrovni. Většina vodítek a odpovědí jsou špatné vtipy táty. Některé místnosti a hádanky mají stejná vodítka jako předchozí místnosti, ale odpovědi se liší. Zejména u těchto místností jsou placené rady k řešení hádanek vágní, takže spálíte všechny své herní peníze, abyste na to přišli.
Totální odpadky. Extrémně jednoduché hádanky založené na hádankách, všechny s radami, které to prozradí. Reklama, která vás sem přivedla, je zavádějící. Žádná animace, žádné předměty k použití, pouze list skrytého papíru s nápovědou. A nekonečné reklamy. Neztrácejte čas.
Koncept této hry se mi líbí, ale jediným problémem je, že rady jsou obvykle zbytečné. Stiskl bych tlačítko nápovědy (které stálo 60 mincí) a první nápověda by jen řekla jasné prohlášení, takže bych si pak musel koupit druhou nápovědu nebo si odpověď vymyslel sám, protože jsem promrhal 60 mincí.
Začíná to snadno, abyste pochopili, co potřebujete udělat. To je dobré. Bude trochu těžší vás vyzvat. Skvělý. Pak začnou indicie dávat vůbec smysl. V tomto okamžiku musíte použít rady a případně sledovat reklamy, abyste získali dostatek peněz na vyřešení hesla. I potom se budete divit, jak jste měli přijít na hádanku s uvedenými vodítky a radami.
Některé náznaky jsou opravdu hloupé. Jsou navrženy tak, aby vám umožnily přístup k jejich radám. Frustrující ne chytrý.
Místo vylepšování další zbytečné grafiky jste měli přidat další úrovně. Prošel jsem všech 240 úrovní a čekám na další. Myslel jsem, že jsi vydal více úrovní. Ale viděl jsem jen bombu, která je navíc přidána.
je to skutečná zábava hrát a napadá vaši mysl hádankami, ale bohužel v současné době existuje pouze 300 úrovní a já je všechny dokončil. To jsem podruhé, co mi došly úrovně.
Ve skutečnosti to nebyla úniková místnost, byly to jen hádanky, jak otevřít dveře. Samotná hra byla nudná.
Hra s abstraktním myšlením....i když abstraktní jako nesmysl. Nudný. Opravdu jsem této hře dal šanci.